Project

Exclusieve Vastgoedtransformatie: Luxe Gezinswoning met Zelfstandige Zaak en Opbrengstappartement in Zottegem

Omschrijving

Ontdek een indrukwekkende transformatie van een handelspand naar een veelzijdig vastgoedpareltje in Elene, Zottegem. Deze voormalige handelsruimte werd omgetoverd tot een comfortabele gezinswoning met een zelfstandige zaak en een apart appartement dat dienst doet als rendabel opbrengsteigendom. De ruime herenwoning heeft een eigentijdse make-over ondergaan, waarbij zorgvuldig is nagedacht over functionaliteit en stijl.

Dit prachtige pand biedt niet alleen een gezellige gezinswoning, maar ook een zakelijke ruimte en een appartement voor extra inkomsten. Enkele privéparkeerplaatsen hoort daar ook bij, waardoor het gemak van het dagelijks leven nog verder wordt vergroot.

Gelegen in Elene, Zottegem, in een zone met een beschermd straatbeeld, behoudt het pand zijn klassieke uitstraling. De gevel is voorzien van een eigentijdse gevelsteen in combinatie met hoogwaardig aluminium buitenschrijnwerk, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling van het pand.

Deze unieke vastgoedtransformatie biedt niet alleen een harmonieuze mix van wonen en werken, maar ook een investeringsmogelijkheid met het appartement als opbrengsteigendom. Het is een veelzijdig gebouw hetwelke enorme mogelijkheden te bieden heeft.

Details

Updated on april 24, 2024 at 12:44 pm

Compare listings

Compare